Om Oss

MAGIN MED ÄKTA STENAR OCH PERSONLIGA SMYCKEN

                                               Nikodemus ”Niko” Nygren

Ett smycke är mer än en prydnad eller en statussymbol, mer än bara utsida. Det vackraste, mest magiska smycket uttrycker något av sin bärares inre, förhöjer hans eller hennes egen unika utstrålning. Den förståelsen och  upplevelserna av detta, inspirerar mig att designa smycken, källan är du själv!

Jag blev  fascinerad av de ädla stenarnas utstrålning och kvaliteter redan för många år sen och hade turen att komma i kontakt med människor som kunde förklara vad det var som attraherade mig: att stenarna också har sin egen inneboende kraft, att vi kan kommunicera med dem och motta deras information. Mina smycken skapas av äkta ädelstenar, specialgjorda utifrån de aspekter du vill aktivera i ditt liv just nu. Till exempel gjorde jag ett månstens-armband med inlagda citriner och tigeröga (månsten för drömmar och visioner, citriner för välgång och genomförandeförmåga och tigeröga för ledarskap) till en kund som önskat sig ett specialdesignat smycke.

De olika stenarterna har också vittomfattande hälsoeffekter som jag tar hänsyn till. Stenarna påverkar oss både när vi bär dem, och när de finns i vår närmiljö. Deras strålkraft kan också tas till vara om man lägger dem i vatten! Hur många känner till möjligheten att genom att låta vissa ädelstenar ”dra” i vatten, dess terapeutiska effekter upptas av vattnet. Och att vattnet blir en riktig hälsodryck.

Efter omfattande resor i bl a Asien och Sydamerika har jag upparbetat ett kontaktnät för inköp av ädla stenar från tillverkare och grossister på plats.  Inga mellanhänder är inblandade, därför är kvalitén god till ett mycket bra pris.

Förvärva dina smycken medvetet, när du köper en vacker sten gör det i vetskapen om vad den ska tillföra i ditt liv, till exempel – det här smaragdhänget kommer att ge bättre balans i mina vägval och harmoni i mitt liv! Eller – detta ametistarmband ska påminna mig om att stanna upp vid behov, för att lyssna till min intuition och även ge mig rogivande sömn och vila!

Välkommen att titta runt på mina sidor, handla något och att kontakta mig om du vill veta mera eller kanske beställa en egen design.

Nikodemus Nygren

För övrig konst – d v s måleri, se sidan: Konst – Ingemar Nygren